Comments

Julnalle – Christmas bear — 4 Comments

  1. Hej! Jag vill bara säga att du är så otroligt duktig och kreativ. Älskar alla kors, dockorna är ju hur söta som helst. Jag undrar om du säljer fina verk och om du kan göra små bakverk, som cupcakes, små tårtor mm. Jag skulle så gärna vilja ha det till mina döttrar. Hittade mönster på etsy men jag kan ju inte virka:-( jag betalar självklart för det:-) kram

    • Vad roligt att du tycker om mina små alster! Hittills har jag inte sålt mycket, mest för att jag bara har det här som en hobby. Men som det blir fler och fler dockor och nallar, håller jag på att bli trångbodd 🙂 Så jag säljer nog några senare… Själv hinner jag tyvärr inte ta beställningar, men det finns flera som virkar bakverk och säljer på Tradera, titta där!

  2. Your bear makes me smile and that’s what it’s all about. Have a Happy Christmas and thank you for letting me into your world for a bit. Alisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>