Comments

Fler loppisfynd – More flee market bargains — 3 Comments

  1. Man kan hitta så väldigt fina virkade dukar på loppis! Jag brukar också lägga i blöt, vittvättmedel för maskin. Man brukar inte behöva gno något, det går bort i alla fall. Jag har också fått rådet att man kan ta sådana tabletter som man gör rent löständer med, men det har jag inte hunnit prova ännu. Eventuellt var det bäst till tyg i syntet, jag är lite osäker när det gäller det.

    • Sådana tabletter har jag inte hört tidigare att man kan använda, tack för tipset! Man skulle kunna prova med någon virkning som man inte är alltför rädd om. Du har rätt i att man verkligen kan hitta många utsökt fina dukar och spetsar på loppis, och till en kostnad som skvallrar om att de som säljer inte förstår vilket fint hantverk det är. Men det är ju tur samtidigt: jag kan bygga på min samling för en billig peng! /Anita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>