Liten virkad docka – nu på svenska

Flera som går i julklappstankar har hört av sig till mig och frågat efter mönstret på de virkade dockorna. Talangfulla och generösa Beth Webber från ByHookByHand har varit vänlig nog att ge mig tillstånd att översätta hennes mönster från engelska till svenska och dela med mig!

Så nu finns den att ladda ner här. Så här i för-julklappstider har jag inte lagt ner lika mycket tid som jag brukar med att lusläsa mönstret (då hade jag inte blivit klar på den här sidan nyår) så om ni virkar en docka från det här mönstret och hittar ett fel: meddela mig så rättar jag! Ha nu lika kul som jag haft och har med att göra dessa små roliga dockor!

The talented and generous Beth Webber från ByHookByHand has been kind enough to give me permission to translate her pattern from English to Swedish, and to share it with you! So now the Swedish translation can be downloaded as a pdf here. For those of you that would rather find the pattern in English, please see this blogpost. Now go and have as much fun as I have making these fun little dolls!

This entry was posted in Dockor, Virkat. Bookmark the permalink.

3 Responses to Liten virkad docka – nu på svenska

  1. Vad gullig du är som översatt!

  2. Monica Westin says:

    Så söta dockor har jag alltid velat göra.
    Och alla fina kläder till dem också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *